NIJE VIŠE ŽELJELA DA ŠUTI:Milijana napokon priznala zašto je sa Milojkom…

Prije nego što je učesnica Milijana Bogdanović sa svojim 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem ušla u rijaliti Parove, ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila je u kakvom je bila odnosu sa svojim roditeljima, a posebno sa svojim ocem, koji neće ni da čuje za nju otkako je sa ovim muškarcem koji deda može da joj bude.

Ne zanima me šta moj otac kaže o meni. Ne bih o njemu ja mnogo ni da pričam, on to nije ni zaslužio. Mama nas je skoro zvala i dala nam veliku podršku. Da se razumijemo, i tata da me je pozvao, ja bih najnormalnije, i poslije svega što je bilo, opet lijepo pričala i sa njim, ali me on nije nikada ni zvao. Moj otac je oduvijek bio takav prema meni, nevezano za Milojka – započinje priču Milijana i još nastavlja:

On me je bas mnogo maltretirao. Kad sam bila mala, tukao me je i stalno kažnjavao. Ne sjećam se kada me je uzeo u svoje naručje i mazio kao kćerku. Cijeli život patim za tim, valjda zato i volim oduvjek starije muškarce.

Učesnica Parova za Srpski telegraf tvrdi da je njen tata nikada ni u čemu nije podržao, samo me je stalno nekako gurao od sebe.To mu mnogo sada zamjeram, mnogo mi je teško kada se prisjetim svih tih njegovih situacija, samo me povređuju i rastužuju – kaže Milijana i nastavlja tužnim tonom da priča o ocu i da se prisjeća vrlo bolnih trenutaka..

24h-vijesti.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.