JEZIVO:Muškarac u Austriji zaklao svoju suprugu i kćerku te ubio 11-mjesečnog sina

Sumnja se da je brutalno ubistva počinio velikim kuhinjskim nožem31-godišnji Samet A. osumnjičen je da je sad u nedjelju u gradu Kottingbrunnu u Austriji izbo i brutalno ubio svoju suprugu Tugbu (29) i 2-godišnju kćerku Tuamu te ugušio svog 11-mjesečnog sina Telmana.

Prema prvim i za sada nezvaničnim informacijama lokalne policije, za ubistva je osumnjičen Samet A koji je u nedjelju oko 9 h nazvao hitnu službu i rekao kako je brutalno ubio svoju porodicu. Kada su zdravstveni djelatnici stigli na mjesto događaja, malena beba je još uvijek bila živa te je u teskom i kritičnom stanju prevezena u bolnicu, piše OE24, prenosi nam Fokus.

Policija je kasnije objavila kako maleni 11-mjesečni sin nije preživio nanesene teske ozljede i kako je nažalost preminuo sad u ponedjeljak.

Glasnogovornik policije Walter Schwarzenecker kazao je kako je optuženi Samet A. u nedjelju nešto prije nekih 9:00 sati nazvao hitnu pomoć i kazao kako je brutalno ubio svoju porodicu. Schwarzenecker je dodao da je 31-godišnjak uhapšen ispred svoje kuće i bez pružanja ikakvog otpora.

cazin.net