POTVRĐENA VIJEST:U teškom sudaru poginula poznata srpska pjevačica

Pjevačica po imenu Rozita Trajanović (48), majka dobro poznate manekenke Sare Trajanović, preminula je nakon jučerašnje teske saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu putu Mladenovac – Mali Požarevac kod jednog Vlaškog Polja, potvrdila je za magazin Kurir njena vrlo bliska prijateljica i poznata folk pjevačica Vanesa Šokčić.

U šoku sam. Cijelu noć nisam nikako nisam spavala. Očekivala sam da će mi se ona se javiti i da će reći da je mnogo bolje. Pokušala sam da je nekako tada kontaktiram preko FB, ali vidjela sam da ona nije bila na svojoj drustvenoj  mreži. Tek pred zoru sam zaspala, ali su nas maloprIje probudile mnogo loše vIesti. Mnogo mi je sada teško, nas dvije smo počele u isto vrijeme da se bavimo muzikom i bile smo jako bliske, tužna je bila Šokčićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru su učestvovali auto marke peugeot u kojem se nalazila Trajanovićeva i audi. Nesreća se dogodila kada je jedan od tih automobila prešao u skroz suprotnu traku i direktno se sudario s drugim autom. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage trebalo bi biti poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar…

24h-vijesti.com