LUNA ZAVRŠILA U BOLNICI:Luna umalo doživjela moždani udar, Marko ne može da dođe sebi!

Naime, poznata pobjednica od rijalitia “Zadruge 2 “osetila je bas nesnosan bol u glavi, koji je bukvalno oborio odmah u krevet, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena pravo u Klinički centar.

Luna se odmah požalila Marku da osjeća jak bol u glavi, na šta joj je on sugerisao da odmah popije tabletu protiv bolova. Kako je bol postajao intenzivniji i nakon uzimanja lijekova, Luna je tada tražila od Marka da zove doktora. Prava drama se bila odigravala u stanu Đoganijeve sve dok Hitna pomoć nije bila došla.

Luna je vrištala jer je ludjela od velikih bolova, dok je Marko polivao vodom – govori dobro obaviješten izvor i objašnjava da je sreća što je Hitna pomoć brzo tada reagovala

Čim je došla Hitna, izmjerili su tada Luni pritisak i već tada je bilo jasno da su u pitanju bili samo srčani problemi. Odmah su je bili prevezli u Hitnu, gdje su analize pokazale da je u pitanju bila samo atrijalna fibracija. To je oboljenje uzrokovano srčanom aritmijom, gdje usljed zakrčenja krvnih sudova može da dođe samo do moždanog udara – pojašnjava izvor izvor.

ekskluziva.ba