Ruski travar pronašao lijek protiv raka: Procurio njegov recept, preuzmite ga dok ponovo nije ukinut

Ruski poznati naučnik, profesor Hrist Mermerski, ima jedan recept koji mnogi predstavljaju kao pravi revolucionaran lijek, uz pomoć kojeg su hiljade ljudi izliječeni od opake bolesti raka. To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo odjednom sam povuče – rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski. Tajna je u svemu tome što ova smjesa čisti kompletne krvne žile..

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru kao i bubrege.

Također, poboljšava rad i funkciju mozga i pamćenje, čuva od iznenadnog infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o jednom najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci su sledeči:Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u jednu prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da dobro odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro treba oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu.

U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji nekih otprilike 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa dužim klicama, dužine 1-2 milimetara.

Samljeti zajedno ovu proklijalu pšenicu, orahe i dobro očišćene glavice bijelog luka. Samljeti i jedno 5 limunova sa koricom, pa sve to zajedno izmješati. Od ostalih 10 uzeti samo njihov sok i pomiješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati smjesi i med i duže miješati drvenom kašikom, pa sipati u neke staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda sve to možete početi sa konzumiranjem.

Primjena:
Ova hrana uzima se nekih otprilike 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje opakog raka, uzimajte jednu do 2 kašike svaka 2 sata.

svjetlo-dunjaluka.com